Wikimedia Conferences/Events

Pershendetje,

Me poshte gjeni disa link me evente te organizuar nga Wikimedia Foundation apo ku Wikimedia mer pjese, qe do ndodhin ne 3 mujorin e ardhshem. Nese jeni te interesuar te merni pjese apo te dini me shume, hidhi nje sy ketyre:

Wikimedia Developer Summit 2016
​ - ​Per programuesit qe jo domosdoshmerisht kane programuar dicka per Wikimedian.

Wikisource_Conference_2015 - Konference rreth projektit Wikisource. Kryesisht per Wikimedinet

SMWCon Fall 2015
​ - Wikimedian+ te gjithe te interesuarit rreth njohurise se hapur​

FOSDEM 2016- Wikimedia eshte prezente me keynote speaker dhe infoboth cdo vit.

Pothuajse te gjitha kane nje forme regjistrimi, shikoni per deadlinet. Per te interesuarit qe do duan dhe burse, mund te aplikojne ketu: Grant:IEG

Nese dikush tjeter di ndonje event tjeter te ketij lloji, ju lutem ndajeni dhe ketu.

Greta

Faleminderit Greta qe na vure ne dijeni!

I pe deadlinet? Disa i kane me 15 Tetor, nese do te maresh pjese regjistrohu, se pothuajse tek asnjeri sduhet te kesh ekperience ne projekt, jane me shume informuese.

Une psh dua te regjistrohem tek ai i developers dhe Wikisource se nuk i njof fare si projekte.

@Denisa aplikove tek ndonjera nga keto? Po te tjeret kane apliku se paska perfundu deadline… Une aplikova tek WikiSource.

vetem tek wikisource. deri tani s’kam marr pergjigje.

Sot me erdhi emaile, por nuk u pranova. ti @Greta ?

​Sapo me kthyen dhe mua, as une skam fituar. Arsyeja eshte qe bursa ​fitojme vetem ato qe kane punuar ne projekt, une skam punuar ndonjehere dhe nuk kam kontribute per Wikisource :(…

Faleminderit per ndarjen e informacionit ne menyre te organizuar.
Nuk duhet te merzitemi per pergjigjen negative. Do keni raste te tjera pasi ka shume mundesi te ngjashme!