Përshendetje Altin,
Shpresojmë që ky email të gjen mirë.
Me anë të këtij emaili ju njoftojmë se UNDP në bashkëpunim me Fondacionin IPKO është duke organizuar aktivitetin e rradhës “Game Over, Corruption”, që do të mbahet me 23 Djetor 2016. Ky projekt thërret zhvilluesit e lojërave dhe aplikacioneve, qofshin ata fillestarë apo profesional, për të propozuar dhe zhvilluar lojëra inovative të cilat trajtojnë temën anti-korrupsion. Dy idetë fituese do të shpërblehen me shumën prej 4,000 Eur secili për zhvillimin e lojës së tyre, kurse data e fundit për të aplikuar është 18 Dhjetor.
Eshtë shumë e rëndesishme që informacionet e sakta për aplikim tu iu jepen në mënyrë të drejtepërdrejtë aplikanteve potencialë, prandaj jeni të ftuar që të merrni pjesë në sesionin informues për këtë aktivitet që do të mbahet më 8 Dhjetor 2016, prej 17:30 në hapësirat e Prishtina Hackerspace. Për më shumë rreth kësaj ngjarje, mund të lexoni në event, ndërsa aplikacioni është i hapur deri më 18 Dhjetor 2016.
Inkurajoheni që të shfrytëzoni këtë mundësi dhe të përfitoni nga ato që IPKO Foundation ka për të ofruar për ju!
Suksese,
Taulant Devolli
Program Assistant
IPKO Foundation
+386 (0) 49 842 278 | taulant.devolli@ipkofoundation.org
+386 (0) 49 196 655 | info@ipkofoundation.org | www.ipkofoundation.org
St: Hajdar Dushi #52, 10000 Prishtina, Kosova
Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Connect with us on LinkedIn