FLOSSK Rebranding!

Jemi të lumtur të ju prezantojmë me pamjen e re të FLOSSK. :tada::tada:

Duke ruajtur traditën 12 vjeçare të organizatës, sorra mbetet simbol i vlerave tona të shkëmbimit të njohurive dhe promovimit të një kulture dhe shoqërie të hapur.

Falenderojmë Trembelat për kreativitetin dhe punën e palodhshme!:hugs:

We are happy to present to you the new look of FLOSSK.:tada::tada:

By following the 12-year tradition of the organization, the crow continues to be the symbol of our values of exchanging knowledge and promotion of open culture and society.

We thank Trembelat for their creativity and great work!