FLOSSK Identiteti i ri!

FLOSSK identiteti i ri

Tung,

Ne FLOSSK e bashke me Trembelat jemi tu e kriju identitetin e ri te organizates. Kemi pase disa sugjerime qe kane dale nda disa takime me anetare dhe me Trembelat. Ky prezantim nuk eshte final, po kerkojme vleresimin e juaj ne lidhje me kete.

Per ma teper klikoni ketu FLOSSK Identiteti i ri! Sugjerimet jane shume te mireseardhura.

Valmiri.

1 Like